Algemene voorwaarden

Tarieven:

Intakegesprek: 30€ per uur

Oudergesprek: 30€ per uur

Coaching: 35€ per uur

Telefonische feedback met ouders: 10€

Telefonisch contact met leerkracht (op verzoek van ouders/leerkracht): 10€ 


Deze tarieven worden niet vergoed door de ziekteverzekering. Een coachingtraject neemt gemiddeld 5 tot 7 sessies in beslag. Uiteraard is dit geen vast gegeven. Bij een langer traject vindt er tussentijds een voortgangsgesprek plaats indien er behoefte aan is.

Betalingen dienen steeds cash te gebeuren per sessie.

 

Afspraak maken:

 

U kan aanmelden via het contactformulier op de website of u kan telefonisch een afspraak maken.

Verwijzing door uw huisarts, school of CLB kan maar is niet noodzakelijk. Bij verhindering kan de afspraak kostenloos tot 24 uur voor de afspraak telefonisch of via e-mail afgezegd worden. Anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 

Aansprakelijkheid:

 

Als uw kind lichamelijk en/of psychische klachten heeft, gelieve dan eerst contact op te nemen met uw behandelende arts. Het kindercoaching traject dat ik op maat van uw kind adviseer is resultaatgericht, het resultaat is echter niet te garanderen. U bent samen met uw kind verantwoordelijk voor het behaalde resultaat en verbetering. Elke beslissing die u neemt en elke keuze die u maakt voor uw kind en uzelf zijn steeds uw eigen verantwoordelijkheid. Ik sluit elke aansprakelijkheid uit ter zake van schade of letsel voortvloeiend uit of in verband met het coachingtraject.

 

Deze coachingtrajecten zijn strikt vertrouwelijk. Begeleiding van minderjarige kinderen dienen steeds gehandtekend te worden door beide ouders.

 

Hilde Tierens is bedrijfsleidster van:

ACTIDEL CONSULTING BVBA

Kattestraat 45A 001

2890 Oppuurs

IBAN: BE46 7512 0694 9136

BIC: AXABBE22

BTW: BE 0518.991.393